Port og Assistanse AS

ble etablert 01.11.2015 av John Martin Frekhaug.

Firmaet overtok da agenturet for Hørmann Garasjeporter i Tromsø.

Hørmann Norge AS har en stratergi på at de selv kun skal betjene industri markedet.

Hørmann har hatt egen avdeling i Tromsø i ca 30 år med kombinasjonen industri / garasje. 

Vi skal kun konsentrere oss om garasjeporter med tilbehør, så dette vil ikke lengere komme i konflikt med næringskundene til industri som ofte vil ha prioritet.

Hos oss er alle kunder like viktig.

Vi har og vært så heldig at vi har fått med oss en frilens på port montering, han har jobbet frilens for Hørmann i over 25 år.

Jeg har selv jobbet noen år som service leder for Hørmann på slutten av 90 tallet og kjenner således produktene fra før. Jeg jobber i dag primært med salg, men utfører service og montasje ved behov.

John Martin Frekhaug  

Daglig leder

I dagens marked for bygningskomponenter er porter, dører, karmer og portåpnere en del av Hørmann-navnet.

Her er Hørmann-gruppen Europas ledende tilbyder!

Hørmann er fortsatt en familiebedrift til tross for at konsernet omsetter for over 1 milliard euro i året og er representert med mer enn 80 egene salgspunkter i over 30 land. I tillegg har de flere hundre forhandlere i ytterlige 35 land.

Det er 26 fabrikker i Europa, Nord-Amerika og Asia med mer enn 6000 ansatte medarbeidere som er med på å utvikle og produsere porter, dører, karmer og portåpnere for bruk i privatboliger og næringsbygg.

Hovedsetet for den internasjonalt aktive Hörmann-gruppen er den lille byen Steinhagen i Westfalen i Tyskland.

Hörmann Norge AS ble etablert i 1999. Med en omsetning på over 200 millioner kroner, er vi en av de ledende aktører innen portbransjen i Norge. Våre produkter selges gjennom vårt aktive forhandlernettverk over hele landet, samt våre avdelingskontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Hörmann Norge AS har totalt 85 ansatte. Hovedkontoret med lager og administrasjon, 6000 m2,  ligger i Østre Lohnelier, Søgne kommune i Vest-Agder.
Vårt fokus er kompromissløs kvalitet. Gjennom motiverte og engasjerte medarbeidere og forhandlere skapes det en vinnerkultur som bidrar til vekst og utvikling for Hörmann Norge AS.