Port og Assistanse AS

ble etablert 01.11.2015 av John Martin Frekhaug.

Firmaet overtok da agenturet for Hørmann Garasjeporter i Tromsø.

Hørmann Norge AS har en stratergi på at de selv kun skal betjene industri markedet.

Hørmann har hatt egen avdeling i Tromsø i ca 30 år med kombinasjonen industri / garasje. 

Vi skal kun konsentrere oss om garasjeporter med tilbehør, så dette vil ikke lengere komme i konflikt med næringskundene til industri som ofte vil ha prioritet.

Hos oss er alle kunder like viktig.

Vi er i dag tre fulltids ansatte som jobber med salg, service og montasje samt at vi har to frilens på port montering når det topper seg, en har jobbet frilens for Hørmann i over 30 år.

Jeg har selv jobbet noen år som service leder for Hørmann på slutten av 90 tallet og kjenner således produktene fra før.

John Martin Frekhaug  

Daglig leder

I dagens marked for bygningskomponenter er porter, dører, karmer og portåpnere en del av Hørmann-navnet.

Her er Hørmann-gruppen Europas ledende tilbyder!

Hørmann er fortsatt en familiebedrift til tross for at konsernet omsetter for over 1 milliard euro i året og er representert med mer enn 80 egene salgspunkter i over 30 land. I tillegg har de flere hundre forhandlere i ytterlige 35 land.

Det er 26 fabrikker i Europa, Nord-Amerika og Asia med mer enn 6000 ansatte medarbeidere som er med på å utvikle og produsere porter, dører, karmer og portåpnere for bruk i privatboliger og næringsbygg.

Hovedsetet for den internasjonalt aktive Hörmann-gruppen er den lille byen Steinhagen i Westfalen i Tyskland.

Hörmann Norge AS ble etablert i 1999. Med en omsetning på over 200 millioner kroner, er vi en av de ledende aktører innen portbransjen i Norge. Våre produkter selges gjennom vårt aktive forhandlernettverk over hele landet, samt våre avdelingskontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Hörmann Norge AS har totalt 85 ansatte. Hovedkontoret med lager og administrasjon, 6000 m2,  ligger i Østre Lohnelier, Søgne kommune i Vest-Agder.
Vårt fokus er kompromissløs kvalitet. Gjennom motiverte og engasjerte medarbeidere og forhandlere skapes det en vinnerkultur som bidrar til vekst og utvikling for Hörmann Norge AS.